Feesten bij Brasserie bij Corin

Feest vieren bij Brasserie Bij Corin in Barneveld betekent een onvergetelijke ervaring in een warme en stijlvolle ambiance.

Of u nu een verjaardagsfeest, jubileum, bruiloft of een ander bijzonder moment te vieren heeft, wij zorgen ervoor dat elk detail perfect is geregeld. Ontdek hieronder waarom Brasserie Bij Corin dé ideale plek is voor uw feestelijke aangelegenheid.

Feestelijke Sfeer

Onze brasserie straalt warmte en gezelligheid uit, waardoor het de perfecte setting is voor uw feest. De stijlvolle inrichting en aandacht voor detail zorgen voor een feestelijke sfeer die uw gasten zeker zal bekoren. Of u nu kiest voor een intiem diner, een bruisende receptie of een dansfeest, wij passen de ruimte aan uw wensen aan.

Culinaire Verwennerij

Bij Brasserie Bij Corin staat culinaire verwennerij hoog in het vaandel. Of u nu kiest voor een walking dinner, een buffet of hapjes voor bij de borrel, wij streven ernaar om uw gasten te verrassen met smaakvolle gerechten.

Professionele Service

Service met een glimlach! Ons ervaren en gastvrije team staat klaar om uw feest vlekkeloos te laten verlopen. Van het verzorgen van de decoratie tot de muziek, wij regelen het. Zo kunt u zich volledig richten op het vieren van uw speciale moment. We streven ernaar om elke gast te verwennen met vriendelijke en attente service.

Centrale Ligging

Gelegen in het hart van Barneveld is Brasserie Bij Corin eenvoudig bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. In de omgeving is voldoende parkeergelegenheid, waardoor uw gasten zonder zorgen kunnen arriveren en vertrekken.

Reserveren en Contact

Wilt u uw feestelijke gelegenheid bij Brasserie Bij Corin vieren? Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en om uw specifieke wensen te bespreken. Wij staan klaar om samen met u een onvergetelijk feest te creëren waar nog lang over nagepraat zal worden. Wij kijken ernaar uit om uw bijzondere moment te vieren!

Ervaar de gezelligheid

Openingstijden:

Dinsdag t/m Zaterdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur

Lunchen is mogelijk tussen 12.00 uur en 15.oo uur en daarna lekker borrelen tot 17.00 uur

 

Loop gezellig binnen!

Buiten openingstijden

Groepen vanaf 10 pers zijn bij ons van harte welkom voor het houden van feesten en partijen

Contact

 Torenplein 29 • 3772 CX Barneveld
0342 - 744041
info@bijcorin.nl

Bel, mail of gebruik onderstaand contactformulier.

Welk menu

15 + 11 =

Ruimte huren?

Begane grond

Beneden bevindt zich de brasserie met serre en uitgebreid terras. Deze locatie leent zich uitstekend voor feesten en partijen. Van 15 tot 70 personen kunt u Bij Corin terecht voor een besloten gelegenheid. Dit kan zijn voor een verjaardagsfeest, jubileum, bruiloft, enz. Hierbij bieden wij diverse arrangementen.

1e verdieping

Hier bevindt zich een net verbouwde ruimte van 30m2. Deze ruimte kunt u huren voor vergaderingen, workshops, babyshowers e.d. De ruimte grenst aan een kleine pantry/keuken met goede koffiemachine.