TROUWEN bij Brasserie bij Corin

Vele mogelijkheid om elkaar het JA woord te geven

In het midden van Nederland kunt u sinds kort ook trouwen in Brasserie bij Corin gelegen in het prachtige centrum van Barneveld. Dit oude melkhuisje uit 1920 is een schitterende en betaalbare locatie met vele mogelijkheid om elkaar het JA woord te geven, lekker te genieten van een lunch, borrel, diner of feestavond. Met ons ruime terras grenzend aan een prachtig aangelegde rozentuin een goede locatie om de mooiste trouwfoto’s te maken. 

Eigenaren Corin & Dennis van den Hoogen zijn al ruim 20 jaar actief in de trouwbranche, eerst met hun eigen entertainment bureau, eigenaren van Bruidsbeurs Nederland en daarna nog met  2 horecazaken waarvan diegene in Barneveld zich perfect leent voor een mooi samenzijn met al jullie dag gasten en feestvrienden. Met onze jarenlange ervaring en groot netwerk in de trouwbranche kunnen wij elk bruidspaar helpen om hun GROTE DAG tot een onvergetelijke te maken.

Voor een ongedwongen sfeer, betaalbare locatie met goede parkeergelegenheid voor de deur een prachtige locatie om eens te bezoeken. We hebben altijd een lekker drankje voor jullie klaarstaan!

Zeg jij “JA” tegen Corin?

Veel succes met alle voorbereidingen,

Liefs Corin en Dennis

Ervaar de gezelligheid

Openingstijden:

Dinsdag t/m Zaterdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur

Lunchen is mogelijk tussen 12.00 uur en 15.oo uur en daarna lekker borrelen tot 17.00 uur

 

Loop gezellig binnen!

Buiten openingstijden

Groepen vanaf 10 pers zijn bij ons van harte welkom voor het houden van feesten en partijen

Contact

 Torenplein 29 • 3772 CX Barneveld
0342 - 744041
info@bijcorin.nl

Bel, mail of gebruik onderstaand contactformulier.

Welk menu

7 + 3 =

Ruimte huren?

Begane grond

Beneden bevindt zich de brasserie met serre en uitgebreid terras. Deze locatie leent zich uitstekend voor feesten en partijen. Van 15 tot 70 personen kunt u Bij Corin terecht voor een besloten gelegenheid. Dit kan zijn voor een verjaardagsfeest, jubileum, bruiloft, enz. Hierbij bieden wij diverse arrangementen.

1e verdieping

Hier bevindt zich een net verbouwde ruimte van 30m2. Deze ruimte kunt u huren voor vergaderingen, workshops, babyshowers e.d. De ruimte grenst aan een kleine pantry/keuken met goede koffiemachine.