Vergaderen bij Brasserie bij Corin

Welkom bij Brasserie Bij Corin in Barneveld – dé ideale locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen!

Onze brasserie biedt een sfeervolle en professionele omgeving waar u in alle rust kunt vergaderen, brainstormen en zakelijke successen kunt vieren. Ontdek hieronder waarom Brasserie Bij Corin de perfecte keuze is voor uw volgende zakelijke evenement.

Culinaire Verwennerij

Bij Brasserie Bij Corin geloven we dat goed eten essentieel is voor een succesvolle vergadering. Geniet van een smakelijke lunch of laat ons of sluit uw dag af met een heerlijk buffet. Een goede maaltijd draagt bij aan een ontspannen sfeer en versterkt de teamspirit.

Professionele Service

Service met een glimlach! Ons team staat klaar om uw vergadering vlekkeloos te laten verlopen. Van het regelen van audiovisuele apparatuur tot het verzorgen van koffiepauzes en lunches, wij nemen de organisatorische last uit handen, zodat u zich kunt concentreren op de inhoud van uw bijeenkomst. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat u en uw gasten zich welkom en verzorgd voelen.

Centrale Ligging

Brasserie Bij Corin bevindt zich in het hart van Barneveld, met uitstekende bereikbaarheid. Of u nu reist met de auto of het openbaar vervoer, onze locatie is goed te bereiken voor zowel lokale als internationale gasten. In de omgeving is voldoende parkeergelegenheid.

Reserveren en Contact

Wilt u uw volgende vergadering bij Brasserie Bij Corin plannen? Neem dan contact met ons op voor beschikbaarheid en om uw wensen te bespreken. Wij streven ernaar om uw zakelijke evenement tot een succes te maken en u een onvergetelijke ervaring te bieden. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen voor uw volgende vergadering!

Ervaar de gezelligheid

Openingstijden:

Dinsdag t/m Zaterdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur

Lunchen is mogelijk tussen 12.00 uur en 15.oo uur en daarna lekker borrelen tot 17.00 uur

 

Loop gezellig binnen!

Buiten openingstijden

Groepen vanaf 10 pers zijn bij ons van harte welkom voor het houden van feesten en partijen

Contact

 Torenplein 29 • 3772 CX Barneveld
0342 - 744041
info@bijcorin.nl

Bel, mail of gebruik onderstaand contactformulier.

Welk menu

4 + 3 =

Ruimte huren?

Begane grond

Beneden bevindt zich de brasserie met serre en uitgebreid terras. Deze locatie leent zich uitstekend voor feesten en partijen. Van 15 tot 70 personen kunt u Bij Corin terecht voor een besloten gelegenheid. Dit kan zijn voor een verjaardagsfeest, jubileum, bruiloft, enz. Hierbij bieden wij diverse arrangementen.

1e verdieping

Hier bevindt zich een net verbouwde ruimte van 30m2. Deze ruimte kunt u huren voor vergaderingen, workshops, babyshowers e.d. De ruimte grenst aan een kleine pantry/keuken met goede koffiemachine.